Saccharomyces cerevisiae Pyruvate carboxylase 1 (PYC1)

Saccharomyces cerevisiae Pyruvate carboxylase 1 (PYC1)

Numer katalogowy: 399-1-CSB-EP319972SVG
Sprzedawca:

Cusabio Gentaur

Rozmiar/Cena:
100ug - 0.00 PLN* Zapytaj o cenę
10ug - 0.00 PLN* Zapytaj o cenę
1MG - 0.00 PLN* Zapytaj o cenę
200ug - 0.00 PLN* Zapytaj o cenę
500ug - 0.00 PLN* Zapytaj o cenę
50ug - 0.00 PLN* Zapytaj o cenę
* Cena orientacyjna netto, bez kosztów transportu. Skontaktuj się z nami, aby otrzymać aktualną ofertę w 24h.

Mogą Cię zainteresować

Recombinant Saccharomyces cerevisiae Pyruvate carboxylase 1(PYC1) ,partial expressed in E.coli

Dodatkowe informacje:


  • MW: 54 kDa
  • Buffer composition: Tris-based buffer with 50% glycerol.

Specyfikacja/Zawartość:


  • Uniprot ID: P11154
  • Host: Saccharomyces cerevisiae (strain ATCC 204508 / S288c) (Baker's yeast)
  • Expression system: E.coli
  • Expression region: 18-470aa
  • Sequence information: Partial
  • Tag: N-terminal 6xHis-tagged
  • Purity: Greater than 90% as determined by SDS-PAGE.

Wysyłka i przechowywanie:


Shipped on ice packs (+4°C). The shelf life is related to many factors, storage state, buffer ingredients, storage temperature and the stability of the protein itself. Generally, the shelf life of liquid form is 6 months at -20°C/-80°C. The shelf life of lyophilized form is 12 months at -20°C/-80°C. Repeated freezing and thawing should be avoided. Store working aliquots at 4°C for up to one week.

Inne:


For research use only.

0 opinie o Saccharomyces cerevisiae Pyruvate carboxylase 1 (PYC1)

Dodaj opinię

Twój adres e-mail niie będzie upubliczniony.

12345

Cukrzyca

Cukrzyca – częsta choroba XXI wieku

W ciągu ostatnich lat możemy zauważyć systematyczny wzrost częstości wykrywania cukrzycy wśród mieszkańców Polski. Na ten moment zachorowalność na cukrzycę wynosi około 6,54%, co w przeliczeniu na mieszkańców kraju wynosi około 2 mln osób. W jaki sposób możemy ograniczyć wzrost tych liczb? Czym jest cukrzyca? Cukrzyca to choroba przewlekła, która występuje w przypadku, gdy trzustka...
Czym jest alergia Czym jest reakcja alergiczna

Czym jest alergia i reakcja alergiczna?

Wraz z trwającym okresem letnim wiele roślin zaczyna kwitnąć. Niestety ten proces wiąże się następnie z wytwarzaniem dużej ilości pyłku, który następnie przez pszczoły przenoszony jest aby rozsiewać dane gatunki roślin. Dlaczego niestety? Wiele z nas cierpi na schorzenie zwane alergią, które bardzo często spowodowane jest kontaktem z różnego rodzaju pyłkami. Jednakże, alergia nie dotyczy...
Kim jest i czym się zajmuje laborant - labo

Kim jest i czym się zajmuje diagnosta laboratoryjny?

Dowiedz się, kogo nazywamy diagnosta laboratoryjny, z jaką ścieżką kształcenia wiąże się ten zawód, jakie są statystyczne zarobki i jak wygląda ich codzienna praca. Jak wygląda praca diagnosta laboratoryjny?   Osoba na tym stanowisku zajmuje się pobieraniem materiału biologicznego, badaniem i analizowaniem go, dzięki czemu przyczynia się m.in. do wykrywania różnych nieprawidłowości, zakażeń i chorób...
Co to jest Małpia ospa (ang. monkeypox)? – znaczny wzrost liczby zachorowań w Europie i USA

Co to jest Małpia ospa (ang. monkeypox)? – znaczny wzrost liczby zachorowań w Europie i Ameryce

Masz pytanie? Czy chcesz zamówić? Skontaktuj się z nami. Jeśli masz pytanie o konkretny produkt podaj go w formularzu kontaktowym.
Masz pytanie? Czy chcesz zamówić?
Skontaktuj się z nami. Jeśli masz pytanie o konkretny produkt podaj go w formularzu kontaktowym.

Zobacz również

1